Hugo-Frans Bol LMM 

Managing Director Driver Trett Nederland 

Hugo-Frans Bol volgde met succes een studie Rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft meer dan 15 jaar internationale ervaring in het adviseren en ondersteunen van bedrijven op construction en engineering contracten, contractmanagement en hoe claims en geschillen te vermijden of te beslechten. Hij is tevens meerdere keren aangesteld als Expert Witness op (inter)nationale arbitrages. Hugo-Frans is bij talloze (inter-)nationale projecten in onder andere de bouw, infra, petrochemische, olie- en gasindustrie (onshore en offshore), scheepsbouw en maritieme sector betrokken geweest. Daarnaast geeft hij regelmatig trainingen en lezingen. 

 

Fiona Pieters-de Regt 

Eigenaar, trainer, coach en trainingsacteur bij FPR Training 

Fiona Pieters-de Regt heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening waar zij o.a. 8 jaar een leidinggevende functie heeft gehad en in de periode 2002-2015 bij ABN-Amro als interne trainer actief is geweest. Sinds eind 2014 is zij de eigenaar/oprichter van FPR Training. 

De expertise van Fiona ligt op het gebied van de soft skills communicatie en management. Mede door haar opleiding 'coaching vanuit een positief psychologisch perspectief' aan de Open Universiteit laat zij deelnemers aan haar trainingen benoemen wat mogelijkheden en uitdagingen zijn in plaats van onmogelijkheden en problemen. Ze gebruikt duidelijke taal en haar programma's bevatten stukjes theorie afgewisseld met herkenbare praktijksituaties en wisselende werkvormen. 

Kjeld de Meersseman 

Associate Driver Trett Nederland  

Kjeld de Meersseman heeft na zijn opleiding bouwkunde ruime kennis van bouwprocessen opgedaan bij diverse aannemers en architectenbureaus. Zo heeft hij zichzelf ontwikkeld tot projectmanager en is in die rol actief geweest op bouwprojecten binnen de woning- en utiliteitsbouw, het onderwijs en de gezondheidszorg. Vanuit de discipline contractmanagement waarin de impact van tijd door wijzigingen in het bouwproces een rol speelt heeft Kjeld zich geleidelijk gespecialiseerd op het gebied van planningen, vertragingen en verstoringen. Inmiddels heeft hij ruim 10 jaar ervaring in het adviseren van (internationale) bouwbedrijven op dit gebied. Hij heeft zodoende uitgebreide kennis van planningssoftware, de rol (en het belang van) planningen in (bouw)processen en hij is veelvuldig bij (inter-)nationale claims en arbitrages betrokken geweest. 

 

* Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.